Izvor: SEEbiz.eu, 26.Nov.2010, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lagumdžija i Dodik: Samo su SDP i SNSD nezaobilazni u formiranju vlasti

BANJA LUKA - Funkcioneri Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i Socijaldemokratske partije (SDP) BiH dogovorili su se danas u Banjoj Luci da će se krajem iduće sedmice ponovo sastati u Sarajevu gdje će razgovarati o formiranju vlasti na nivou BiH i otvorenim pitanjima - Ustavu, imovini, popisu, Brčko distriktu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik - Lagumdžija: SNSD i SDP su nezaobilazni politički faktori u BiH

Izvor: Cafe.ba, 26.Nov.2010

Lideri Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i Socijaldemokratske partije BiH (SDPBiH), Milorad Dodik i Zlatko Lagumdžija, zaključili su na današnjem sastanku u Banjoj Luci da je u interesu ove dvije stranke, ali i ostalih, da što prije budu formirani organi vlasti na nivou BiH.

Nastavak na Cafe.ba...

Nema vlasti bez SNSD-a i SDP-a

Izvor: RSplaneta.com, 27.Nov.2010, 15:00

SNSD i SDP BiH nezaobilazni su politički faktori kada je u pitanju formiranje vlasti na nivou BiH i taj proces je potrebno završiti što je prije moguće, zaključeno je u petak na sastanku najviših funkcionera ove dvije partije u Banjaluci.Poslije sastanka istaknuto je da su ove dvije partije spremne...

Nastavak na RSplaneta.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.