Izvor: Telegraf.rs, 07.Feb.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupujte stanove, biće sve skuplji

Tržište nekretnina u Srbiji, u narednim godinama može da postane najisplativije za ulaganje, sudeći po iskustvu zemalja koje su postale članice Evropske unije. Statistički podaci uglednih evropskih finansijskih institucija pokazuju da proces pridruživanja Evropskoj uniji dovodi do povećanja cene kvadrata, pa se tako u narednim godinama mogu očekivati značajnija pomeranja i na domaćem tržištu nekretnina, […]
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija: Kupujte stanove, biće sve skuplji

Izvor: SEEbiz.eu, 07.Feb.2014

BEOGRAD - Katarina Štajner iz Odeljenja za istraživanje inostranih tržišta Austrijske nacionalne banke došla je do zaključka da su cene nekretnina konstatno rasle u zemljama centralne i jugoistočne Evrope, koje su prošle kroz proces pridruživanja EU i postale punopravni članovi. 

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.