Konzorcijum Behtel-Enka jedini dostavio ponudu za Moravski koridor

Izvor: RTS, 27.Avg.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konzorcijum "Behtel-Enka" jedini dostavio ponudu za Moravski koridor

Jedinu ponudu na javnom pozivu za strateškog partnera za izgradnju Moravskog koridora dostavio je konzorcijum "Behtel-Enka", saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture posle otvaranja ponude.
Radna grupa za izbor strateškog partnera za relizaciju projekta izgradnje Moravskog koridora (auto-puta od Preljine do Pojata), kojom predsedava potpredsednica vlade Zorana Mihajlović, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << danas je otvorila ponude na javnom pozivu za izbor strateškog partnera

Konstatovano je da je do isteka roka stigla jedna prijava na javni poziv, koju je dostavio konzorcijum "Behtel-Enka".
Nakon provere ispunjenosti kriterijuma iz javnog poziva, Radna grupa će sačiniti izveštaj koji će dostaviti Vladi Srbije, koja donosi odluku o izboru strateškog partnera za izgradnju Moravskog koridora.
Moravski koridor biće dug 112 kilometara i povezaće Koridor 10 i auto-put "Miloš Veliki" i sva veća mesta na ovom području na kojem živi oko 500.000 ljudi, uključujući Čačak, Kraljevo, Vrnjačku Banju, Trstenik, Kruševac, Stalać i Ćićevac. 
Pored izgradnje auto-puta, projekat će obuhvatiti i regulaciju Zapadne Morave i njenih pritoka, kao i izgradnju telekomunikacione infrastrukture.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konzorcijum Behtel-Enka jedini dostavio ponudu za Moravski koridor

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2019

Konzorcijum "Behtel-Enka" jedini je dostavio ponudu na javnom pozivu za strateškog partnera za izgradnju Moravskog koridora Konzorcijum "Behtel-Enka" jedini je dostavio ponudu na javnom pozivu za strateškog partnera za izgradnju Moravskog koridora, saopštilo je danas Ministarstvo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.