Izvor: S media, 10.Apr.2013, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno: PayPal stigao u Srbiju!

Prvo što je potrebno da uradite jeste da kliknete na ovaj link.

Ukoliko imate aktiviran antivirus, pre odlaska na “Sign In” formular PayPala moraćete da omogućite pop-up prozore i da dozvolite pristup PayPala vašem sistemu. Možete da otvorite “Individual” ili “Business” nalog PayPal usluge.

Šta je potrebno za registraciju

Za registraciju su vam potrebni validna >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << e-mail adresa i podržana platna kartica. Ukucajte redom tražene podatke. Nakon pravilno popunjenih podataka sledi tzv. “Security Challenge”, pa pazite da dobijeni kod pravilno prekucate u “kućicu” da vas sistem ne bi vratio na prvi korak.

Otvara se vaš profil na PayPalu i kupovina može da počne.

Na svom profilu možete da menjate bilo koji podatak, dodajete kartice, e-mail adrese, dodatna sigurnosna podešavanja, pregledate stanje računa u evrima i dolarima.

Preko istog profila, možete koristiti opciju “Send Payment” kako biste osobama poslali/uplatili novac u nekoj od 193 podržane zemlje. Transakcije su sigurne i na raspolaganju su 23 novčane valute.

Da li je podržana naplata preko PayPal servisa u Srbiji još uvek nije zvanično saopšteno, ali plaćanje roba na internetu u ovom trenutku funkcioniše.

Izvor: Mondo, S media foto: Printscreen PayPal

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Pejpal stigao u Srbiju!

Izvor: Blic, 10.Apr.2013

Jedan od najpoznatijih servisa za plaćanje preko interneta je konačno dostupan i u našoj zemlji. ..Pre nekoliko sati naša država se našla na listi država u kojoj može da se koristi ovaj servis se proširila i na njoj se našla i Srbija...Registracija se vrši na zvaničnom sajtu www.paypal.com...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.