Izvor: Blic, 10.Dec.2018, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolinda otkrila spomenik bivšem predsedniku Hrvatske u Zagrebu (FOTO)

Predsednica Kolinda Grabar Kitarović otkrila je danas spomenik Franji Tuđmanu u Zagrebu, čime je obeležena 19. godišnjica od smrti prvog hrvatskog predsednika i tom prilikom istakla da je je njegov cilj bio da ostvari "ideal ljudskih prava".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kitarović otkrila spomenik Tuđmanu u Zagrebu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2018

Predsednica Kolinda Grabar Kitarović otkrila je danas spomenik Franji Tuđmanu u Zagrebu, čime je obeležena 19. godišnjica od smrti prvog hrvatskog predsednika i tom prilikom istakla da je njegov cilj bio da ostvari "ideal ljudskih prava...Spomenik je podignut na raskrsnici Ulice grada Vukovara i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kitarović otkrila spomenik Tuđmanu u Zagrebu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2018

ZAGREB – Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović otkrila je danas spomenik Franji Tuđmanu u Zagrebu, čime je obilježena 19. godišnjica od smrti prvog hrvatskog predsjednika i tom prilikom istakla da je je njegov cilj bio da ostvari "ideal ljudskih prava.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Otkriven spomenik Tuđmanu u Zagrebu, narod se ŽESTOKO pobunio, ne žele kip RATNOG ZLOČINCA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018

Predsednica Kolinda Grabar Kitarović otkrila je danas spomenik Franji Tuđmanu u Zagrebu čime je obeležena 19. godišnjica od smrti prvog hrvatskog predsednika...Tom prilikom je istakla da je njegov cilj bio da ostvari "ideal ljudskih prava"...Spomenik je podignut na raskrsnici Ulice grada Vukovara...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.