Kasne letovi Er Srbije zbog kvara trake za prtljag

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2021, 10:29

Kasne letovi Er Srbije zbog kvara trake za prtljag

Usled kvara trake za prtljag na Aerodromu Nikola Tesla Beograd, veći broj letova Er Srbije ovog jutra će kasniti. Prijava na let se obavlja na alternativnim šalterima za prijavu na let, tako da su moguća dalja kašnjenja tokom dana. 

"Dobili smo uveravanja od naših partnera na Aerodromu da rade na otklanjanju ovih tehničkih poteškoća i izvinjavamo se putnicima zbog neprijatnosti", navode iz Er Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvar na traci za prtljag na beogradskom aerodromu, kasne letovi "Er Srbije"

Izvor: RTS, 12.Jun.2021

Usled kvara trake za prtljag na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, veći broj letova "Er Srbije" će kasniti. . Prijava na let se obavlja na alternativnim šalterima za prijavu na let, tako da su moguća dalja kašnjenja tokom dana, saopštila je kompanija "Er Srbija"..."Dobili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.