Karić najavljuje masovnu stanogradnju u Srbiji

Izvor: SEEbiz.eu, 31.Maj.2017, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić najavljuje masovnu stanogradnju u Srbiji

BEOGRAD - Biznismen i lider Pokreta snaga Srbije izjavio je da čeka da mu budu predložene lokacije i da počne masovnu stanogradnju u Srbiji.

Karić na svom Fejsbuk profilu nije precizirao od koga očekuje predlog lokacija, ni tačno šta će graditi.

„Čekam da nam predlože lokacije i krenemo sa gradnjom i u našoj Srbiji", napisao je Karić.

Karić je uz snimak stambenih zgrada u izgradnji, koje njegova kompanija gradi u Belorusiji i drugim zemljama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << izrazio zadovoljstvo kada svaki treći dan postavlja kamen temeljac za novu zgradu.

Kompanija "BK Tesla" potpisala je pred ve nedelje Memorandum o saradnji sa kineskom državnom kompanijom MČ u izgradnji tri miliona kvadratnih metara u Srbiji, najpre dva miliona u Beogradu, a onda i milion kvadrata u 25 okruga Srbije.

Karić je u više navrata izjavljivao da je odlučan da u Srbiji napravi ekonomsku revoluciju.

Kako je izjavio, velikim projektima u Srbiji i inostranstvu trebalo bi podržati ekonomski program Aleksandra Vučića.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.