Jovanović: Zabrana izvoza mesa bez velikih posledica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Zabrana izvoza mesa bez velikih posledica

U zavisnosti od toga koliko brzo će kompanije da uklone nepravilnosti koje su primećene, od toga zavisi kakvi će biti efekti, ali svakako neće biti većih posledica, rekao je za Tanjug sekretar Udruženja za poljoprivredu Privredne komore Srbije Veljko Jovanović, povodom zabrane izvoza mesa na rusko tržište na 60 dana za četiri firme iz Srbije

On je rekao da će se pošto nepravilnosti budu otklonjene, te firme naći na listi izvoznika mesa i mesnih prerađevina u Rusiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Zabrana izvoza mesa i mesnih prerađevina važi od 4. juna.

"Dobro je što nije bilo identifikacija na neke bolesti, sa te strane ne treba da postoji bojazan, ali treba da postoji svest da se tržište u svetskim okvirima s velikom brzinom menja i naše kompanije treba da to shvate, kako na duže staze ne bi ugrozile izvoz", rekao je Jovanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jovanović: Zabrana izvoza mesa bez velikih posledica

Izvor: Radio 021, 01.Jun.2019

U zavisnosti od toga koliko brzo će kompanije da uklone nepravilnosti koje su primećene, zavisi kakvi će biti efekti, ali svakako neće biti većih posledica, rekao je za Tanjug sekretar Udruženja za poljoprivredu Privredne komore Srbije Veljko Jovanović, povodom zabrane izvoza mesa na rusko tržište...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.