Još je rano govoriti o uticaju suše na cene hrane

Izvor: Akter, 13.Avg.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još je rano govoriti o uticaju suše na cene hrane

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da će država preduzeti odgovarajuće mere ukoliko dođe do ozbiljnijeg narušavanja stanja na tržištu prehrambenih proizvoda, prusled suše

On je novinarima u Beogradu kazao da je još uvek rano da se govori o tome da li će se suša odraziti na cene osnovnih poljoprivredno prehrambenih proizvoda.

“Rod kukuruza jeste ispod očekivanog, ali stanje drugih useva nije tako loše. Suviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je rano da mi sada očekujemo i da prognoziramo kakav efekat suša može da ima na cene osnovnih poljoprivredeno prehrambenih proiuzvoda”, naglasio je Ljajić.

On je naveo i da je Ministarstvo poljoprivrde Srbije u stalnom kontaktu sa poljoprivrednicima i da prati šta se dešava, pa će država ukoliko dođe do ozbiljnijeg narušavanja stanja na tržištu preduzeti odgovarajuće mere.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Ljajić: Još je rano govoriti o uticaju suše na cene hrane

Izvor: Politika, 13.Avg.2015

BEOGRAD – Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da će država preduzeti odgovarajuće mere ukoliko dođe do ozbiljnijeg narušavanja stanja na tržištu prehrambenih proizvoda, prusled suše.On je novinarima u Beogradu kazao da je još uvek rano da se govori...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.