HVATA SE ZA SLAMKU: Avio-kompanija prinuđena na NESVAKIDAŠNJE POTEZE da ne bi propala

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 15:29

HVATA SE ZA SLAMKU: Avio-kompanija prinuđena na NESVAKIDAŠNJE POTEZE da ne bi propala

Letovi bez odredišta na Dan očeva

Korona kriza je definitivno najteže pogodila turizam i ugostiteljstvo, a zatim i avio i auto-industriju. Kompanije se za sada dovijaju, traže različita sredstva da privuku putnike, ali i da pobede konkurenciju.

Tajvan, tačnije njegova avio-kompanija, nastavlja da udovoljava putnicima, a naročito avanturistima, kojima treba malo zabavnog iskustva, usred stresa i korone. EVA air nudi letove bez odredišta i to 8. avgusta, na Dan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očeva.

Let će trajati oko tri sata, a kreće iz aerodroma luke Taojuan u Taipeiju, da bi se potom vratio na mesto polaska. Kompanija ističe da na ovaj način želi da zadovolji želje putnika koji su željni letenja, a ako bude lepo vreme - putnici će moći da iz aviona vide atrakcije kao što su ostrvo Guišan ili obala Huadong.

Za ovaj specijalan let izabran je veoma popularni avion "Hello Kitty", a ono što putnici mogu da očekuju - jeste da će kompletna usluga na pomenutom letu biti povezana sa kultnom belom macom.

Takođe, biće dostupan besplatan Wi-Fi, kao i ostale e-usluge koje su inače zabranjene tokom letenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.