HIT CENE I LAST MINUTE PONUDE ZA EGZOTIČNA PUTOVANJA, EVROPSKE GRADOVE I ZIMOVANJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT CENE I LAST MINUTE PONUDE ZA EGZOTIČNA PUTOVANJA, EVROPSKE GRADOVE I ZIMOVANJE! (FOTO)

Ukoliko želite da otputujete, a ne znate gde, "Travelland" Vam nudi brojne mogućnosti po najboljim cenama, a Vaše je samo da izaberete destinaciju i uživate!

Hurgada - nekada malo ribarsko naselje, a sada čuveni turistički centar -  jedna je od najpopularnijih destinacija u Egiptu. Duge plaže sa sitnim belim peskom i nestvarno tirkizno more savršeni su za odmor i opuštanje, a ni kvalitetan noćni provod ne zaostaje. Posetite Hurgadu 26.1. po ceni od 360€ po osobi!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Meksiko je zemlja u kojoj možete doživeti, videti i probati gotovo sve: od mističnih piramida koje su kao svoje zaveštanje ostavili Asteci i Maje, kolonijalnih trgova i katedrala pa sve do brašnasto belog peska i tirkizno plavog mora Karipske obale. Kankun možete posetiti 26.1. ili 14.2. po ceni od 1585€!

Kapadokija je čudo prirode koje se nalazi u oblasti centralne Anadolije u Turskoj, a ono po čemu je ova oblast poznata je prirodna dekoracija kakvu ljudska ruka nije uspela da izgradi. Prizor najneobičnijih stena i geoloških formacija nastalih pre više od 40 miliona godina upotpunjuju stotine šarenih balona koji jedre nebom. Kapadokiju možete posetiti 11.2. po ceni od samo 399€!

Kuba je ostrvska država, smeštena između Atlantskog okeana, Karipskog mora i Meksičkog zaliva. Mnoštvo spomenika i muzeja, koji predstavljaju svedoke jedne burne istorije, oživeće pred Vama atmosferu nekih davnih vremena, a prizor prelepih peščanih plaža ostaviće Vas bez daha. Odaberite polazak 12.2. i po ceni od 1550€!

Očaravajući Pariz, grad svetlosti, mode i ljubavi, mnogima predstavlja raj na zemlji. Široki bulevari, veličanstveni trgovi, kulturno - istorijski spomenici, Ajfelov toranj, Trijumfalna kapija, Luvr i brojne druge velelepne znamenitosti privlače milione turista svake godine. Ako odaberete polazak 6.2. cena će biti 499€!

Barselona je glavni grad najrazvijenije španske provincije, Katalonije, i u svemu ocrtava kulturno i istorijsko bogatstvo ove regije. Ovaj kosmopolitski grad smešten je na obali Mediteranskog mora i fascinira kontrastom ostataka i svedočanstava prošlosti i jedinstvene moderne arhitekture. Posetite Barselonu 11.2. po ceni več od 465€!

Prag često nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite. Danas je to evropska metropola, grad pun života i mogućnosti za uživanje. Poseduje najočuvanije srednjevekovno gradsko jezgro u Evropi, kao i sve atribute jednog od najmodernijih evropskih gradova. Za polazak 29.1. platićete samo 79€!

Milano je drugi po veličini grad u Italiji i svetsko središte mode i dizajna. Ovaj prelep i glamurozan grad bogat je i kulturno - istorijskim znamenitostima, poput Milanske skale, katedrale Duomo, zamka Sforca i mnogih drugih koje treba posetiti. Ako odlučite da Milano obiđete 13.2. cena će biti 85€!

Venecija je čudesna i jedinstvena, jedna od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Ovaj grad jedinstven u svetu, izgradjen na 118 ostrva u laguni, sa kanalima umesto ulica i gondolama umesto automobila, definitivno vredi posetiti. Cena za polazak 13.2. je 69€!

Budimpešta - grad koji je hiljadama godina unazad menjao svoje vladare i narodnosti, održao se do današnjeg dana u samom centru Panonske nizijie oslanjajući se na plavi Dunav. Ovaj šarmantan i slikovit grad garancija je dobrog provoda pa je posećen cele godine. Budimpeštu možete posetiti 14.2. po ceni od 69€!

Bansko na planini Pirin u Bugarskoj spada u jedan od najpoznatijih i najprestižnijih skijaških centara u istočnoj Evropi. Poseduje odlično uređene staze, kao i veliki izbor hotela. Iz ponude se izdvajaju MPM Guinness Hotel 4*, za koji je aktuelan popust do 29% i Casa Karina Hotel 4*, sa popustom do 9%!

Takođe u Bugarskoj, na najvišoj planini Balkana - Rili, u gustoj borovoj šumi, nalazi se popularno odmaralište Borovec. Ski centar ima odlične uslove, kako za skijanje, tako i za rekreaciju i savršen je  za odmor bogat dodatnim sadržajima. Možete odsesti u modernom hotelu Radinas Way Hotel 4*, uz popust do 9%!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/.  Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.