“Gasprom” predložio jednogodišnju isporuku gasa Ukrajini

Izvor: Capital.ba, 18.Nov.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Gasprom” predložio jednogodišnju isporuku gasa Ukrajini

MOSKVA, “Gasprom” je poslao formalno pismo Ukrajini sa prijedlogom o produžavanju sadašnjeg sporazuma o isporuci gasa ili potpisivanju novog ugovora o jednogodišnjoj isporuci ovog energenta, saopštila je danas ruska kompanija. U saopštenju se navodi da je ponuđeno da se povuku pravni zahtjevi Ukrajine i Rusije kao preduslov za sklapanje sporazuma. Prema sadašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << sporazumu o ruskom gasu, isporuke ovog energenta i njegov tranzit preko Ukrajine u Evropu ističu 31. decembra. Srna Чланак “Gasprom” predložio jednogodišnju isporuku gasa Ukrajini се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GASPROMOVO PISMO UKRAJINI Ruska kompanija tražila je novi gasni ugovor uz jedan uslov

Izvor: Blic, 18.Nov.2019

Ruska gasna kompanija Gasprom poslala je službeno pismo Ukrajini sa predlogom o produženju aktuelnog ugovora o gasu ili potpisivanju novog jednogodišnjeg ugovora, saopšteno je danas iz te ruske kompanije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.