Gas će ipak poskupeti?

Izvor: Beta, 28.Sep.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gas će ipak poskupeti?

BEOGRAD, 28. septembra 2011. (Beta) - Vlada Srbije mogla bi u četvrtak da razmatra predlog o poskupljenju gasa za 15 odsto, izjavio je u sredu pomoćinik ministra za infrastrukturu i energetiku Srbije Miloš Banjac.

On je novinarima nakon sastnka Radne grupe za praćenje snabdevanja energijom i energentima u grejnoj sezoni 2011/2012. kazao da je Srbijagas podneo zahtev za poskupljenje gasa i da je Agencija za energetiku Srbije dala mišljenje da je to poskupljenje opravdano.

"Sada je ostalo da ministarstva daju mišljenje i da se zatim predlog uputi Vladi Srbije. Dok ministarstva ne vide da li smatraju da je to poskupljenje opravdano ne mogu da vam kažem da li će gas poskupeti", kazao je Banjac.

Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je ranije da bi gas u Srbiji trebalo da poskupi od 1. oktobra u proseku za 15 odsto, odnosno oko 10 odsto za domaćinstva.

...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gas "opravdano" skuplji 15 odsto

Izvor: B92, 28.Sep.2011

Beograd -- Vlada Srbije mogla bi sutra da razmatra predlog o poskupljenju gasa za 15 odsto, kaže pomoćinik ministra za infrastrukturu i energetiku Srbije Miloš Banjac...On je nakon sastnka Radne grupe za praćenje snabdevanja energijom i energentima u grejnoj sezoni 2011/2012. kazao da je Srbijagas...

Nastavak na B92...

Banjac: Čeka se odluka Vlade o eventualnom poskupljenju gasa

Izvor: Beta Video, 28.Sep.2011

BEOGRAD - Pomoćinik ministra za infrastrukturu i energetiku Srbije Miloš Banjac: Čeka se odluka Vlade o eventualnom poskupljenju gasa (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Gas opravdano skuplji?

Izvor: S media, 28.Sep.2011

Vlada Srbije mogla bi sutra da razmatra predlog o poskupljenju gasa za 15 odsto, kaže pomoćinik ministra za infrastrukturu i energetiku Srbije Miloš Banjac. ..On je nakon sastnka Radne grupe za praćenje snabdevanja energijom i energentima u grejnoj sezoni 2011/2012. kazao da je Srbijagas podneo...

Nastavak na S media...

Gas opravdano skuplji?

Izvor: Capital.ba, 28.Sep.2011

BEOGRAD, Vlada Srbije mogla bi sutra da razmatra prijedlog o poskupljenju gasa za 15 odsto, kaže pomoćinik ministra za infrastrukturu i energetiku Srbije Miloš Banjac. On je nakon sastnka Radne grupe za praćenje snabdijevanja energijom i energentima u grijnoj sezoni 2011/2012. kazao da je Srbijagas...

Nastavak na Capital.ba...

Gas opravdano skuplji?

Izvor: TrazimKredit.com, 29.Sep.2011, 09:08

BEOGRAD, Vlada Srbije mogla bi sutra da razmatra prijedlog o poskupljenju gasa za 15 odsto, kaže pomoćinik ministra za infrastrukturu i energetiku Srbije Miloš Banjac.

Nastavak na TrazimKredit.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.