Fond za razvoj odobrio 785 miliona dinara kroz 51 kredit

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2022, 18:05

Fond za razvoj odobrio 785 miliona dinara kroz 51 kredit

Republički Fond za razvoj odobrio je 51 kreditnih zahteva u ukupnoj sumi od 785 miliona dinara.

U informaciji objavljenoj na internet stranici Fonda, navodi se da je po junskoj odluci za 20 zahteva za investicione kredite odobreno 444,3 miliona dinara zajma i 91,8 miliona bespovratnog novca.

Kroz osam kredita za trajna obrtna sredstva pravnim licima i preduzetnicima odobreno je 163 miliona dinara.

U tri investiciona kredita pravnim licima i preduzetnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odobreno je 25,6 miliona dinara, dok je za sedam preduzetnika za startapove dobilo ukupno 10,6 miliona dinara kredita i 4,5 miliona bespovratno.

Kredita za podsticanje razvoja biznisa preduzetnica odobreno je sedam u iznosu od 15,4 miliona dinara kredita i 8,4 miliona bespovratno.

Podržano je i pet zahteva mladih koji su dobili 12,5 miliona dinara kredita i 6,7 miliona bespovratnog novca.

Odobren je jedan kredit za likvidnost u iznosu od 2,5 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.