FedEx najavio isporuke sedam dana u nedelji, cele godine

Izvor: B92, 31.Maj.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FedEx najavio isporuke sedam dana u nedelji, cele godine

Memfis -- FedEx korporacija je objavila da počinje da isporučuje pošiljke sedam dana nedeljno tokom cele godine u SAD, počevši od naredne godine.

Trenutno FedEx radi svih sedam dana nedeljno samo tokom praznične sezone.

"Napravili smo značajne investicije na osnovu kojih je FedEx osvojio svoj tržišni udeo poslednjih godina, a sada smo u poziciji da taj rast nastavimo jer se očekuje da se dnevni obim malih pošiljki u SAD udvostruči do 2026. godine", kaže predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompanije Radž Subramanijam.

"Širenje poslovanja povećaće našu sposobnost da ispunimo potrebe onlajn trgovine i šopinga", dodao je on.

FedEx je takođe naveo da preduzima korake kako bi poboljšao svoje mogućnosti za isporuke krupnih predmeta kao što su nameštaj, tepisi i električni aparati.

"Kompanija uvodi značajne promene u poslovanju kako bi obezbedila bezbedno i pouzdano rukovanje velikim predmetima. Te promene uključuju izgradnju novih objekata, dodatnu opremu u postojećim, kao i druga prilagođavanja", saopšteno je iz kompanije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.