Svet

Petak, 31.05.2019.

07:40

FedEx najavio isporuke sedam dana u nedelji, cele godine

FedEx korporacija je objavila da počinje da isporučuje pošiljke sedam dana nedeljno tokom cele godine u SAD, počevši od naredne godine.

Izvor: B92

FedEx najavio isporuke sedam dana u nedelji, cele godine
Foto: Epa/CJ GUNTHER

Trenutno FedEx radi svih sedam dana nedeljno samo tokom praznične sezone.

"Napravili smo značajne investicije na osnovu kojih je FedEx osvojio svoj tržišni udeo poslednjih godina, a sada smo u poziciji da taj rast nastavimo jer se očekuje da se dnevni obim malih pošiljki u SAD udvostruči do 2026. godine", kaže predsednik kompanije Radž Subramanijam.

"Širenje poslovanja povećaće našu sposobnost da ispunimo potrebe onlajn trgovine i šopinga", dodao je on.

FedEx je takođe naveo da preduzima korake kako bi poboljšao svoje mogućnosti za isporuke krupnih predmeta kao što su nameštaj, tepisi i električni aparati.

"Kompanija uvodi značajne promene u poslovanju kako bi obezbedila bezbedno i pouzdano rukovanje velikim predmetima. Te promene uključuju izgradnju novih objekata, dodatnu opremu u postojećim, kao i druga prilagođavanja", saopšteno je iz kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

16 h

Podeli: