Er Srbija prevezla milionitog putnika u 2024, godina započela dobro

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2024, 10:40

Er Srbija prevezla milionitog putnika u 2024, godina započela dobro

Srpska nacionalna avio-kompanija Er Srbija saopštila je da je danas prevezla milionitog putnika u 2024. godini i da je taj rezultat zabeležila dve sedmice ranije nego prošle godine, kada je milion prevezenih putnika zabeleženo 8. maja.
"Prethodna godina bila je veoma uspešna za nas, a do sada ostvareni rezultati pokazuju da je i 2024. godina započela dobro. Milion prevezenih putnika za nešto manje od četiri meseca predstavlja izuzetan rezultat, na koji možemo biti ponosni", izjavio je Jirži Marek, generalni direktor Er Srbije.
Marek je rekao da kompanija nastavlja s posvećenim radom na unapređenju usluga.
"Milion puta hvala svim putnicima koji su nam ukazali poverenje. Njihovo zadovoljstvo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija prevezla milionitog putnika u 2024. godini

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2024

Srpska nacionalna avio-kompanija Er Srbija saopštila je da je danas prevezla milionitog putnika u 2024. godini i da je taj rezultat zabilježila je dvije sedmice ranije u odnosu na prošlu godinu, kada je milion prevezenih putnika zabilježeno 8. maja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.