Direktorka Državne lutrije dala ostvaku

Izvor: NaDlanu.com, 04.Okt.2012, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktorka Državne lutrije dala ostvaku

BEOGRAD, 4. oktobra 2012. (Beta) - Direktorka Državne lutrije Srbije Tijana Andjelić podnela je premijeru i Vladi Srbije ostavku na tu funkciju koju ju obavljala pet godina.

BEOGRAD, 4. oktobra 2012. (Beta) - Direktorka Državne lutrije Srbije Tijana Andjelić podnela je premijeru i Vladi Srbije ostavku na tu funkciju koju ju obavljala pet godina.Ona je u ostavci, u koji je Beta imala uvid, navela da je veoma zadovoljna postignutim rezutatima u Državnoj lutrji i da se nada da će >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << njen naslednik nastaviti da vodi to preduzečhe "na dobrobit svih zaposlenih i pre svega gradjana Srbije"."Državna lutrija Srbije danas predstavlja vodeću lutrijsku organizaciju u regionu, koja posluje po evropskim standardima, i koja godinama unazad ostvaruje respektabilne prihode", istakla je Andjelićeva.Dodala je da je Državna lutrija "pored odličnih poslovnih rezultata u prethodnom periodu prošla kroz kompletnu reorganizaciju, investirala u tehnologiju, proširila svoju ponudu ka igračima, definisala novi vizuelni identitet i pozicionirala se kao lider na planu socijalno odgovornog poslovanja". Foto:http://www.mc.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.