Izvor: Danas, 14.Dec.2023, 13:48

Direct Media United Solutions – prva kompanija u Srbiji sa sertifikatom za društveno-odgovornog poslodavca

Direct Media United Solutions je prva kompanija u Srbiji koja je dobila sertifikat “društveno-odgovoran poslodavac”, koji dodeljuje Balance Company CEE doo iz Beograda i Ekvilib institut iz Slovenije. Time je, kako se navodi u saopštenju, potvrdila svoju "posvećenost socijalno-odgovornom poslovanju i korporativnoj kulturi koju neguje već dugi niz godina i to kroz brigu o društvu u kojem posluje i svojim zaposlenima".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Direct Media United Solutions – prva kompanija u Srbiji sa sertifikatom za društveno-odgovornog poslodavca

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Dec.2023

Time je potvrdila svoju posvećenost socijalno-odgovornom poslovanju i korporativnoj kulturi koju neguje već dugi niz godina i to kroz brigu o društvu u kojem posluje i svojim zaposlenima...Ono što je sertifikaciona kuća ocenjivala je posvećenost menadžmenta Direct Medije društvenoj odgovornosti,...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.