Danas počinje isplata polovine minimalne zarade za april

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2021, 08:52

Danas počinje isplata polovine minimalne zarade za april

Danas počinje isplata polovine minimalne zarade za april, iz trećeg paketa državne pomoći, za koju se prijavilo 230.805 preduzetnika i privrednih subjekata.

"Ukupan iznos koji ćemo isplatiti za 1.122.787 zaposlenih je 17,2 milijarde dinara", napisao je u subotu ministar finansija Srbije Siniša Mali na Instagram profilu.

On je podsetio da je to druga po redu isplata polovine minimalca.

"Prvu smo isplatili 8. aprila, i za to je bilo opredeljeno 17,5 milijardi dinara, dok će u junu biti isplaćena poslednja rata polovine minimalca koju smo predvideli trećim paketom pomoći privredi", naveo je Mali.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Neko i danas dobio pomoć, a kad stiže prvih 30 evra?

Izvor: B92, 10.Maj.2021

Deo pomoći iz trećeg paketa isplaćen je i danas..."Za 1.122.787 radnika danas smo uplatili drugu polovinu minimalne zarade iz trećeg paketa pomoći privredi i građanima za ovu godinu", kaže ministar finansija u Vladi Srbije Siniša Mali...On za Tanjug navodi da se za ovu pomoć prijavilo 230.805...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.