Dačić: Kad dobije dozvolu Er Srbija, dobiće i Montenegro erlajns

Izvor: Danas, 28.Maj.2020, 14:23

Dačić: Kad dobije dozvolu Er Srbija, dobiće i Montenegro erlajns

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da se, povodom odluke civilnih vazduhoplovnih vlasti Srbije da zabrane sletanje aviona Montenegro erlajnsa, moglo videti i koliko kod nekih ljudi u Beogradu ima nerazumevanja i lobiranja za odluku crnogorskih vlasti.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija za otvaranje granica i administrativnih prelaza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da se Srbija zalaže da se otvore sve granice i administrativni prelazi, ukoliko epidemiološka situacija to dozvoli...Odgovarajući na pitanje novinara o otvaranju administrativnih prelaza na KiM, rekao je da je, što se tiče Srbije, ta odluka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dačić: Od početka pandemije evakuisano oko 19.000 građana Srbije

Izvor: Danas, 29.Maj.2020, 11:25

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je ministarstvo na čijem je čelu od početka izbijanja pandemije virusa korona učestvovalo u evakuaciji oko 19.000 državljana Srbije koji su iz inostranstva želeli da se vrate u domovinu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.