Izvor: Blic, 30.Nov.2018, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovaj eksperiment pokazao besmisao INTERNET "INFLUENSERA"? Evo zašto su cipele od 20 hteli da plate 1.000 EVRA (VIDEO)

Američki lanac jeftine obuće Payless napravio je jedan od urnebesnijih društvenih eksperimenata u poslednje vreme. U marketinškom potezu preuzeli su bivši Armanijev butik i napunili ga štiklama koje inače koštaju 19,99 dolara. Na grandiozno otvorenje tog, navodno, luksuznog butika, koji su nazvali Palessi, pozvali su veliki broj influensera.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Marka jeftinih cipela napunila luksuzni butik i prevarila influensere

Izvor: Radio 021, 01.Dec.2018, 08:58

Američki lanac jeftine obuće Payless napravio je jedan od urnebesnijih društvenih eksperimenata u poslednje vreme...U marketinškom potezu preuzeli su bivši Armanijev butik i napunili ga štiklama koje inače koštaju 19,99 dolara. Na grandiozno otvorenje tog, navodno, luksuznog butika, koji su nazvali...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.