DS traži da se skine oznaka tajni sa ugovora sa UAE

Izvor: Beta, 13.Mar.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS traži da se skine oznaka tajni sa ugovora sa UAE

BEOGRAD, 13. marta 2015. (Beta) - Demokratska stranka (DS) pokrenuće skupštinsku inicijativu da se skine oznaka tajnosti sa svih projetaka Srbije sa Ujedinjenim arpaskim emiratima, izjavio je u petak predsednik te stranke Bojan Pajtić.

On je na konferenciji za novinare u Beogradu nakon prve sednice "vlade u senci" rekao da se ta inicijativa pokreće zbog projekta "Beograd na vodi" i "sličnih koruptivnih projekata".

Kako je naveo, do sada je potpisano 40 ugovora i najavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << još 30 projekata, a od toga su delimično realizovana tri projekta.

Pajtić je kazao da se "leks specijalisom" o "Beogradu na vodi", koji je u skupštinskoj proceduri, izbegava poštovanje važećih zakona i uvodi korupcija.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.