Bugarski traži sastanak s ministarkom zbog tunela

Izvor: Beta, 04.Sep.2014, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarski traži sastanak s ministarkom zbog tunela

NOVI SAD, 4. septembra 2014. (Beta) - Da bi se što pre nastavila izgradnja tunela kroz Frušku Goru, pokrajinski sekretar za lokalnu samoupravu i medjuregionalnu saradnju Branislav Bugarski zatražio je u četvrtak hitan sastanak s ministarkom za gradjevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu Srbije, Zoranom Mihajlović.

Bugarski je za agenciju Beta rekao da se ne poštuje sporazum republička i pokrajinska vlade o izgradnji tunela, da se ne poštuju rokovi izgradnje, a Javno preduzeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Putevi Srbije ne reaguje na zahteve iz Vojvodine.

"Rekli su nam da nakon promene Vlade Srbije čekaju da se ponovo utvrde nadležnosti. Čitav proces je ponovo zaglavljen i za mene je ovo sada već najobičnije političko 'šibicarenje' ", rekao je Bugarski.

On je kazao da je za Pokrajinsku vladu "svako dalje odugovlačenje procesa neprihvatljivo" i dodao "da se preko ledja gradjana Srema i Vojvodine, zbog političkih preganjanja, ponovo gubi vreme i vrši politička trgovina".

Foto: Wikipedia

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bugarski traži sastanak s ministarkom zbog tunela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2014

Da bi se što pre nastavila izgradnja tunela kroz Frušku Goru, pokrajinski sekretar za lokalnu samoupravu i međuregionalnu saradnju Branislav Bugarski zatražio je danas hitan sastanak s ministarkom za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu Srbije, Zoranom Mihajlović...Bugarski je za agenciju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.