Izvor: EMportal, 20.Dec.2010, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Radun novi predsednik Srpske asocijacije menadžera

Na četvrtoj godišnjoj skupštini Srpske asocijacije menadžera (SAM) danas je za novog predsednika Udruženja izabran Bojan Radun, izvršni direktor kompanije Nectar.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojan Radun novi predsjednik Srpske asocijacije menadžera

Izvor: Capital.ba, 20.Dec.2010

BEOGRAD, Na četvrtoj godišnjoj skupštini Srpske asocijacije menadžera (SAM) danas je za novog predsjednika Udruženja izabran Bojan Radun, izvršni direktor kompanije Nectar. U saopštenju SAM navodi se da dosadašnji predsjednik Slobodan Vučićević ostaje i dalje aktivan u Asocijaciji, na funkciji...

Nastavak na Capital.ba...

Bojan Radun novi predsednik Srpske asocijacije menadžera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2010

BEOGRAD -..Na četvrtoj godišnjoj skupštini Srpske asocijacije menadžera (SAM) za novog predsednika tog udruženja izabran je Bojan Radun, izvršni direktor kompanije Nectar, saopšteno je danas iz SAM-a...Dosadašnji predsednik Slobodan Vučićević ostaće i dalje aktivan u Asocijaciji i to na funkciji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Bojan Radun novi predsednik Srpske asocijacije menadžera

Izvor: Economy.rs, 21.Dec.2010, 01:32

Na četvrtoj godišnjoj skupštini Srpske asocijacije menadžera (SAM) za novog predsednika tog udruženja izabran je Bojan Radun, izvršni direktor kompanije Nectar, saopšteno je danas iz SAM-a.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.