Besplatan parking za Dan državnosti, zatvorene poslovnice

Izvor: B92, 14.Feb.2020, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan parking za Dan državnosti, zatvorene poslovnice

Beograd -- JKP Parking servis Beograd, povodom Dana državnosti, neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada od subote 15. februara do ponedeljka 17. februara.

Kako se navodi na sajtu Parking servisa, sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Iz tog preduzeća su naveli da će tokom praznika biti zatvorene i poslovnice Кorisničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << servisa u ulicama Takovska 31, Кraljice Marije 7 i Mileševska 51.

Od utorka 18. februara naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri Кorisničkog servisa, radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Praznično radno vreme na jugu Srbije za Dan državnosti

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2020

Tokom praznovanja Dana državnosti, u subotu, 15. i ponedeljak, 17. februara u Nišu, Leskovcu, Vranju, Pirotu i Prokuplju ustanove kulture neće raditi, dežurni će biti lekari i apotekari, a parking se neće naplaćivati.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.