Besplatan parking za Dan državnosti, zatvorene poslovnice

JKP Parking servis Beograd, povodom Dana državnosti, neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada od subote 15. februara do ponedeljka 17. februara.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 14.02.2020.

12:28

Besplatan parking za Dan državnosti, zatvorene poslovnice
Foto: Depositphotos, Jenkins

Kako se navodi na sajtu Parking servisa, sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Iz tog preduzeća su naveli da će tokom praznika biti zatvorene i poslovnice Кorisničkog servisa u ulicama Takovska 31, Кraljice Marije 7 i Mileševska 51.

Od utorka 18. februara naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri Кorisničkog servisa, radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: