Izvor: Beta, 13.Jan.2014, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd daje u zakup 5.291 hektara poljoprivrednog zemljista

BEOGRAD, 13. januara 2014. (Beta) - Sekretarijat za poljoprivredu Grada Beograda najavio je u ponedeljak da će 15. januara objaviti oglas za prikupljanje pisanih ponuda za davanje u zakup 5.291 hektara poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na svojoj teritoriji.

Zemljište koje će moći da se uzme u zakup nalazi se na teritorijama opština Barajevo, Voždovac, Grocka, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Sopot, Surčin i Čukarica, a obuhvaćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << je Godišnjim programom zaštite, uredjenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Beograda za 2013. godinu.

Zemljiste se daje u zakup isključivo za poljoprivrednu proizvodnju, ne može se koristiti u druge svrhe i ne može davati u podzakup.

Pravo učešća na javnom nadmetanju za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini imaju pravna i fizička lica koje su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava i imaju aktivan status.

Rok za podnošenje dokumentacije za prijavljivanje je 31. januar.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.