Beograd: Umesto Jedan od pet miliona protest U bojkot 2020

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Feb.2020, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Umesto "Jedan od pet miliona" protest "U bojkot 2020"

BEOGRAD - Građani su se i danas okupili na Platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu gde su do prošle subote održavani protesti „Jedan od pet miliona".

Na večerašnji skup pozvala je grupa građanskih aktivista Građanski otpor preko društvenih mreža ne želeći da se ugasi protest nakon što je Udruženje „Jedan od pet miliona" objavilo da izlazi na izbore.

Ove subote protest se održava pod sloganom „U bojkot 2020".

Kako je najavljeno, trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << bi da govori profesorka iz Užica Biljana Crnić koja je dobila otkaz, a zatim će građani krenuti u protestnu šetnju do sedišta Republičke izborne komisije.

Kao i na ranijim protestima tu je i kombi sa ozvučenjem. Neki građani koriste pištaljke, a prodaju se i bedževi s natpisom „Da se vidi N1".

Medju gradjanima su i neki od predstavnika opozicionih stranaka.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Održan protest "Bojkot" umesto "1 od 5 miliona"

Izvor: B92, 08.Feb.2020

Beograd -- U Beogradu je večeras, druge subote za redom, odžana protestna šetnja "Bojkot" umesto dosadašnjih organizovanih pod sloganom "1 od 5 miliona"...Noseći transparent "U Bojkot 2020" grupa građana prošetala je centralnim gradskim ulicama, pored Doma omladine, preko Kosovske do Kralja Milana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.