I ove subote protest na Platou kod Filozofskog fakulteta

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2020, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ove subote protest na Platou kod Filozofskog fakulteta

Građani se okupljaju na Platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu gde su do prošle subote održavani protesti "Jedan od pet miliona".

Na večerašnji skup pozvala je grupa građanskih aktivista Građanski otpor preko društvenih mreža ne želeći da se ugasi protest nakon što je Udruženje "Jedan od pet miliona" objavilo da izlazi na izbore.

Kako je najavljeno, trebalo bi da govori profesorka iz Užica Biljana Crnić koja je dobila otkaz, a zatim će građani >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << krenuti u protestnu šetnju do sedišta Republičke izborne komisije.

Kao i na ranijim protestima tu je i kombi sa ozvučenjem. Neki građani koriste pištaljke, a prodaju se i bedževi s natpisom "Da se vidi N1".

Među građanima su i neki od predstavnika opozicionih stranaka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Umesto „Jedan od pet miliona“ protest „U bojkot 2020“

Izvor: Danas, 08.Feb.2020

Građani nezdovoljni aktuelnom vlašču su se i danas okupili na Platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu gde su do prošle subote održavani protesti "Jedan od pet miliona".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.