Banke određuju cenu kvadrata

Izvor: Danas, 03.Dec.2009, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banke određuju cenu kvadrata

Projekat masovne izgradnje jeftinih stanova mogao bi da bude pokrenut od januara naredne godine, a za tu namenu opredeljeno je dve milijarde dinara u novom budžetu, kažu za Danas u Ministarstvu životne sredine i prostornog planiranja. Državni sekretar Nemanja Komazec ističe da je osnovni uslov za realizaciju projekta da građevinari prihvate manju profitnu stopu, odnosno da očekivanu dobit ostvare iz većeg obima posla.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banke određuju cenu kvadrata - program jeftine stanogradnje biće završen za dvadesetak dana

Izvor: Krediti.rs, 04.Dec.2009, 11:35

Projekat masovne izgradnje jeftinih stanova mogao bi da bude pokrenut od januara naredne godine, a za tu namenu opredeljeno je 2 milijarde dinara u novom budžetu, kažu za "Danas" u Ministarstvu životne sredine i prostornog planiranja.

Nastavak na Krediti.rs...

Banke određuju cenu kvadrata

Izvor: NekretnineSrbije.biz, 04.Dec.2009

Projekat masovne izgradnje jeftinih stanova mogao bi da bude pokrenut od januara naredne godine, a za tu namenu opredeljeno je dve milijarde dinara u novom budžetu, kažu za "Danas" u Ministarstvu životne sredine i prostornog planiranja. Državni sekretar Nemanja Komazec ističe da je osnovni uslov...

Nastavak na NekretnineSrbije.biz...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.