BG na vodi pogurao rešenje? Iz Bristola u nove stanove

Izvor: B92, 21.Jul.2018, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG na vodi "pogurao" rešenje? Iz "Bristola" u nove stanove

Beograd -- Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da se traži rešenje za stambeno zbrinjavanje porodica vojnih lica raseljenih iz bivše SFRJ.

Reč je o vojnim licima koji više od 20 godina žive u hotelu "Bristol".

Vesić je za RTS rekao da će to pitanje biti rešeno u dogovoru države i Grada Beograda.

"Dobiće nove stanove i to se radi zajedno sa Vojskom, jer je to vojni objekat", kazao je Vesić.

U delu hotela živi 30 porodica vojnih lica izbeglih tokom ratova 90-ih, a taj objekat, kako su preneli pojedini mediji, odlazi u ruke investitora Beograda na vodi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Posle dve decenije svi se sele iz "Bristola" - Gde?

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2018

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da se traži rešenje za stambeno zbrinjavanje porodica vojnih lica raseljenih iz bivše SFRJ...Reč je o vojnim licima koji više od 20 godina žive u hotelu "Bristol"...Vesić je za RTS rekao da će to pitanje biti rešeno u dogovoru države...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.