Izvor: EMportal, 09.Sep.2010, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija pitanje duplih funkcija prosledila Ustavnom sudu

Agencija za borbu protiv korupcije podnela je Ustavnom sudu Predlog za ocenu ustavnosti izmene Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije kojom je omogućeno da direktno izabrani funkcioneri do kraja mandata zadrže bilo koju drugu funkciju, saopšteno je danas.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duple funkcije pred Ustavnim sudom

Izvor: RTS, 09.Sep.2010

Izmene zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije, koje funkcionerima omogućavaju istovremeno obavljanje više javnih funkcija, pred Ustvanim sudom. ..Agencija za borbu protiv korupcije saopštila je da je podnela Ustavnom sudu Predlog za ocenu ustavnosti člana 29. Zakona o izmenama i dopunama zakona...

Nastavak na RTS...

Ustavnost dvostrukih funkcija

Izvor: B92, 09.Sep.2010

Beograd -- Agencija za borbu protiv korupcije podnela je Ustavnom sudu Predlog za ocenu ustavnosti člana nedavno usvojenog zakona o toj Agenciji... Član se odnosi na mogućnost obavljanja više funkcije smatrajući da je u suprotnosti sa odredbama Ustava i Konvencije Ujedinjenih nacija protiv korupcije...Agencija...

Nastavak na B92...

Duple funkcije pred Ustavnim sudom

Izvor: Radio 021, 10.Sep.2010, 08:13

Agencija za borbu protiv korupcije podnela je Ustavnom sudu Predlog za ocenu ustavnosti člana nedavno usvojenog zakona o toj Agenciji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.