AKO NISTE DOBILI 100 EVRA, DANAS ĆE BITI UPLAĆENO: Novac za još 1.350.000 građana, 30.000 stiže u četvrtak

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 08:01

AKO NISTE DOBILI 100 EVRA, DANAS ĆE BITI UPLAĆENO: Novac za još 1.350.000 građana, 30.000 stiže u četvrtak

Isplata minimalca preduzetnicima 4. juna, a danas isplata 100 evra za 1.350.000 građana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć da će 4. juna uslediti isplata minimalca za preduzetnike.

- Idemo šest dana ranije, 4. juna, sa isplatom minimalca za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća, te 50 odsto za velika - objasnio je Vučić gostujući na TV Pink.

Predsednik je naime rekao da će danas biti nastavljena isplata 100 evra za oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1.350.000 građana. Država "para ima", naglasio je.

Vučić je rekao da će Srbija imati najbrži privredni rast od 6,1 odsto, ali da mi ne možemo da naviknemo da smo najbolji, a ne najgori u Evropi i da smo pretekli mnoge zemlje u regionu.

"Važno je da sada budemo ujedinjeni, da zajednički i ujedinjeno krenemo u ekonomski oporavak zemlje, a ako to budemo uradili imaćemo veliki rezultat. Mi moramo da rastemo i da dodatno strukturno jačamo i poljoprivredu i IT sektor i obrazovanje i sve drugo, da bismo mogli da snažimo našu tehnologiju i industriju, da uđemo do kraja u četvrtu industrijsku revoluciju i da napredujemo još brže. Najveći broj građana se raduje uspehu svoje zemlje, svom doprinosu. Ljude danas interesuje kuda ide Srbija, a ne kuda idu političari i političke partije. Treba da gledamo kako da čuvamo mir i prosperitet Srbije." Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije #HitTvit na televiziji @pink.rs.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on May 31, 2020 at 12:11pm PDT

- Srukturalno imamo i najbolje raspoređene grane u privrednom životu - kazao je Vučić. On je dodao da se Srbija oslanja na poljoprivredu, ali da ona čini samo 9,5 odsto BDP-a, i da su još važnije industrija i građevinarstvo.

- Mi moramo da jačamo i rastemo u svim oblastima ekonomije da bi ušli u četvrtu industrijsku revoluciju - istakao je Vučić ddojući da je zadovoljan postignutim rezultatima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.