Obnovljivi izvori energije nemaju alternativu

Izvor: Beta Video, 29.Nov.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnovljivi izvori energije nemaju alternativu

BEOGRAD - Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić rekao je da je važno da EPS, kao najveća energetska kompanija u ovom delu Evrope, ``ozbiljno udje u razvoj takvog projekta``. ``Obnovljivi izvori energije nemaju alternativu, to je nešto što nam budućnost donosi i svi ćemo se jednog dana probuditi u Srbiji u kojoj će sva energija biti proizvedena iz tih izvora``, kazao je Antić.  (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CIlj je da do 2020.godina da 27 odsto bude potrošnja iz obnovljivih izvora

Izvor: Beta Video, 29.Nov.2017

BEOGRAD - Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antićda je rekao da izgradnja vetroparka u Kostolcu ``korak koji će Srbiju približiti cilju od 27 odsto potrošnje energije iz obnovljivih izvora``. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.