Živković neće pozvati pristalice da glasaju za DSS-Dveri

Izvor: B92, 30.Apr.2016, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković neće pozvati pristalice da glasaju za DSS-Dveri

Beograd -- Predsednik Nove stranke Zoran Živković poručio je da neće pozvati svoje pristalice da na ponovljenim izborima na 15 mesta glasaju za koaliciju DSS - Dveri.

Upitan "Hoćete li pozvati birače NS da u sredu glasaju za DS S - Dveri?", Živković je na Tviteru odgovorio kratkim: "Ne".

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ranije glasače DS, na čijoj izbornoj listi je bila i Živkovićeva stranka, da na ponovljenim izborima glasaju za koaliciju DSS - Dveri.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŽIVKOVIĆ: Neću pozvati pristalice da glasaju za koaliciju DSS - Dveri

Izvor: Kurir, 30.Apr.2016

...Upitan "Hoćete li pozvati birače NS da u sredu glasaju za DSS - Dveri?", Živković je na ovoj društvenoj mreži odgovorio kratkim: "Ne"..Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić pozvao je ranije glasače DS, na čijoj izbornoj listi je bila i Živkovićeva stranka, da na ponovljenim izborima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.