Izvor: JUGpress.com, 17.Dec.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženska snaga Dveri: Besplatna zabava u gradu koji naglo stari

LESKOVAC

Dragi Leskovcani, stara izreka ,,hleba i igara” vodi poreklo jos iz II veka, kada su gradjani Rima, zbog besplatnog hleba i igara, izgubili interesovanje za politiku, saopštila je Ženska snaga Dveri Leskovac .

” Dragi sugradjani, danas je to metoda manipulacije širokim narodnim masama, gde vlast zadovoljava trenutne, a manje bitne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << potrebe stanovnistva odvlaceci im paznju od sustine i od mnogo vecih, po opstanak naroda, bitnijih problema.

Da li vas, dragi nasi Leskovcani, ove novogodisnje igrarije, koncerti, lutrije i besplatne pljeskavice podsecaju na isto?

Besplatna zabava u gradu koji naglo stari, gradu koji se smanjuje, gradu u kome mladi ne pronalaze bolji zivot vec to cine odlaskom u inostranstvo. Taj isti grad vodi gradonacelnik o cijim je ,,ranim radovima” i ,, kavaljerskom i briznom ” odnosu prema zenama skoro pisao jedan nas dnevni list.

To je, jos jedna u nizu, slicnost sa starim Rimom, zar ne?

Zenska Snaga Dveri Leskovac se zato sa pravom pita: ,, Dokle vise? Kada cemo shvatiti tu igru? Kada ce nam zivoti nase dece I nasi biti vazniji od malo ,, hleba i igara” ? Kada cemo krenuti da zivimo u sadasnjosti, gradeci pri tom buducnost za sebe, ali i za svoje potomke? “

Neka zivi Leskovac i neka se zivot u njemu radja ili neka zive ,, pljeskavice i lutrije! “

Na vama je da odlučite!”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Ženska snaga Dveri a koje u celini objavljujemo.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.