Vučić s pokretom Dveri o poplavama

Izvor: B92, 06.Jun.2014, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić s pokretom Dveri o poplavama

Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa delegacijom Dveri o poplavama i njihovim posledicama, saopštio je taj pokret.

Predstavnici Dveri su, na sastanku u Vladi Srbije, premijeru izneli šest predloga mera, za koje smatraju da bi pomogli obnovi zemlje, a poput povratka redovnog služenja vojnog roka, obnove sistema civilne zaštite, javnih radova i radnih akcija.

Članovi delegacije Dveri su naveli i da, iako su "politički neistomišljenici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa aktuelnom vlašću", imaju obavezu da pomognu tamo gde je najpotrebnije, a dodaju i da je taj pokret, tokom vanredne situacije, bio na raspolaganju kriznim štabovima u odbrani od poplava i skupljanju pomoći za ugrožene porodice širom zemlje, saopštio je ovaj pokret.

U Dverima smatraju i da se mora ispitati da li postoji odgovornost vezana za poplave.

Agenciji Beta je u Vladi Srbije potvrđeno da je Vučić razgovarao sa predstavnicima Pokreta Dveri.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.