Vučević: Obradović pokušava nasilnim metodama da izazove dešavanja na političkoj sceni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2020, 10:07

Vučević: Obradović pokušava nasilnim metodama da izazove dešavanja na političkoj sceni

"Lider pokreta Dveri Boško Obradović pokušava nasilnim metodama da izazove dešavanja na političkoj sceni", izjavio je funkcioner Srpske napredne stranke Miloš Vučević i dodao da članovi Srpske napredne stranke (SNS) moraju da budu odgovorni i da ne ulaze u konfliktne situacije.

Vučević je naglasio "da pojedinci pokušavaju na svaki način da budu vidljivi i prepoznatljivi i spremni su da rizikuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sve, pa i tuđe živote".

"To potvrđuju", kako je rekao, "scene na stepeništu ispred Narodne skupštine gde je napadnut narodni poslanik Marjan Rističević".

"Ovo su scene koje ne želimo nigde da vidimo, posebno ne u Srbiji i ispred parlamenta. To je želja ljotićevske stranke da izazove incident i napravi što konfuzniju situaciju i izazove konfrontaciju u društvu", rekao je Vučević za TV Pink.

Dodaje da članovi SNS moraju biti svesni odgovornosti koju imaju, da ne ulaze u konflkliktne situacije i ne nasedaju na provokacije.

"To to ne znači da se plašimo, nego smo odgovorni i za nam je stabilnost i budućnost naše dece i građana Srbije iznad svega. Nije poenta da se preganjamo sa njima i vijamo, već da donosimo odluke koje će biti za bolji život građana i da nam deca ostanu", rekao je Vučević.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević: Nije poenta da se mi sa njima proganjamo i vijamo, nego da nam deca ostaju u Srbiji

Izvor: Blic, 12.Maj.2020

Neki pojedinci na svaki način pokušavaju da dobiju na prepoznatljivosti i vidljivosti i spremni su da rizikuju sve: tuđe živote, mir u državi, i da da nasilnim metodama prouzrokuju neka dešavanja na političkoj sceni Srbije, istakao je potpredesnik SNS Miloš Vućević, gostujući na TV Pink.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.