TV Pink: Država da zaštiti novinare koji su na meti nasilnika Saveza za Srbiju

Izvor: Beta, 04.Apr.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV Pink: Država da zaštiti novinare koji su na meti nasilnika Saveza za Srbiju

Televizija Pink pozvala je državu da zaštiti sve novinare u Srbiji koji su, kako je navela, na meti nasilnika.Uz to, ta televizija je osudila današnje "nasilničko i besprizorno" ponašanje predstavnika Saveza za Srbiju, lidera pokreta Dveri Boška Obradovića "koji je okružen svojim jurišnim odredima, posle svih nasilničkih ispada uz motorne testere i fantomke, uzeo sebi za pravo da vredja i ponižava novinare" ispred Skupštine Beograd."Sledbenik Dimitrija Ljotića, Obradović je pretio i vredjao, na ivici fizičkog nasilja, novinarku televizije Prva Jovanu Jovančić i novinara naše televizije Bojana Dacovića, tvrdeći da nisu novinari već botovi vlasti. Otkud fašisti Obradoviću pravo da on odredjuje ko je novinar, a ko ne", navedeno je u saopštenju televizije Pink.Televizija Pink je navela da "gradjani Srbije treba da znaju da će, ukoliko se fašističkim nasilnicima ne stane na put, sledeći korak Obradovića i njegove falange biti da sve nas šalju u koncentracione logore". "Pozivamo državu da zaštiti sve novinare koji su na meti nasilnika, da nam se ne bi ponavljala stradanja Goce Uzelac i Mare Dragović", navedeno je u saopštenju televizije Pink.Predstavnici Saveza za Srbiju danas su bili pred Gradskom kućom, a predsednik odborničke grupe Nikola Jovanović podneo je zahtev za sastanak sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem. ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TV Pink: Država da zaštiti novinare koji su na meti nasilnika Saveza za Srbiju

Izvor: Danas, 04.Apr.2019

Televizija Pink pozvala je državu da zaštiti sve novinare u Srbiji koji su, kako je navela, na meti nasilnika. Članak TV Pink: Država da zaštiti novinare koji su na meti nasilnika Saveza za Srbiju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.