Savez za Srbiju: Pritisci vlasti na Dveri su pritisci na sve nas

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Nov.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savez za Srbiju: Pritisci vlasti na Dveri su pritisci na sve nas

Savez za Srbiju ocenio je danas da je vlast "iznenađena dobrim radom i saradnjom" u tom opozicionom bloku i da zato pokušava pojedinačno da vrši pritiske na njegove osnivače.

Savez je naveo da su ovih dana "na udaru" Dveri protiv kojih je kako se navodi, "pokrenuta čitava mašinerija vlasti i vrše se pritisci policije na sve one koji sarađuju sa njima".

"Ovim ljudima policija upada u kuće bez naloga, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << proverava se ono što je već ranije provereno i na ovaj način se pokušavaju zastrašiti svi koji sarađuju sa Dverima da bi se ovoj članici Saveza onemogućilo poslovanje. Dokle to ide govori tragikomična situacija u selu Rakita gde su priveli meštane koji protestuju protiv izgradnje male hidroelektrane i u policiji ih upitali: 'Da li su vas Dveri platile da podmetnete bombu", stoji u saopštenju.

Savez za Srbiju upozorio je vlast da takvim potezima "samo izaziva još veći revolt".

"Danas je to pokušaj pritiska na Dveri, sutra na nekog drugog i Savez neće ćutati i trpeti ove autokratske metode obračunavanja sa neistomišljenicima. Nastupaćemo jedinstveno i odgovorno u interesu zaštite bazičnih sloboda", navodi se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.