RIK zbog nedostataka nije proglasio listu Dveri

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK zbog nedostataka nije proglasio listu Dveri

Republička izborna komisija (RIK) večeras nije zbog nedostataka proglasila izbornu listu pokreta "Dveri" za parlamentarne izbore, zakazane za 16. mart.

RIK je naložio tom pokretu da u roku od 48 sati za jednog kandidata dostavi overeno uverenje o prebivalištu, a za još jednog uverenje o državljanstvu, ne starije od šest meseci.

Prema rečima člana RIK koji je primio listu "Dveri - Boško >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Obradović", podnosilac je sakupio 14.353 ispravna potpisa građana, što je dovoljan broj za proglašenje liste.

Republička izborna komisija do sada je proglasila sedam izbornih lista za parlamentarne izbore - liste Srpske napredne stranke, koalicije SPS-PUPS-JS, Demokratske stranke Srbije, Liberalno-demokratske partije, Saveza vojvođanskih Mađara, Srpske radikalne stranke i Ujedinjenih regiona Srbije.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIK: Lista Dveri ima nedostatke

Izvor: B92, 12.Feb.2014

Beograd -- Republička izborna komisija (RIK) večeras nije zbog nedostataka proglasila izbornu listu pokreta "Dveri" za parlamentarne izbore, zakazane za 16. mart...RIK je naložio tom pokretu da u roku od 48 sati za jednog kandidata dostavi overeno uverenje o prebivalištu, a za još jednog uverenje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.