Predsednik Dveri tužio poslanika naprednjaka zbog klevete

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Dveri tužio poslanika naprednjaka zbog klevete

Predsednik Dveri i jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju Boško Obradović podneo je tužbu protiv poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marka Parezanovića zbog uvrede časti, potvrđeno je danas agenciji Beta u Gradskom odboru Dveri u Čačku.

Od poslanika naprednjaka i jednog od poverenika Gradskog odbora SNS u Čačku, Obradović traži materijalnu odštetu od 300.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dinara zbog "pretrpljenih duševnih bolova" koje mu je Parezanović naneo iznošenjem "neistinitih optužbi".

Parezanović je ranije izjavio da je Obradović tokom kampanje za predsedničke izbore "prao novac koji je dobio od države za kampanju, tako što je pravio višemilionske fiktivne račune sa preduzetničkim radnjama čiji su vlasnici njegovi prijatelji i funkcioneri Dveri".
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Predsednik Dveri tužio poslanika naprednjaka zbog klevete

Izvor: Beta, 06.Dec.2018

Predsednik Dveri i jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju Boško Obradović podneo je tužbu protiv poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marka Parezanovića zbog uvrede časti, potvrdjeno je danas agenciji Beta u Gradskom odboru Dveri u Čačku.Od poslanika naprednjaka i jednog od poverenika...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.