Peticija u Kragujevcu za oslobađanje Aleksandra Obradovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2019, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peticija u Kragujevcu za oslobađanje Aleksandra Obradovića

Pokret Dveri iz Kragujevca saopštio je da će u tom gradu biti održano prikupljanje potpisa za peticiju, kojom se traži puštanje iz pritvora Aleksandra Obradovića, uzbunjivača iz valjevskog "Krušika".

U organizaciji Dveri i uz podršku svih članica kragujevačkog Saveza za Srbiju, kao i gradskog odbora Pokreta slobodnih građana, potpisivanje peticije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << će biti organizovano u ponedeljak od 12 do 16 časova na početku pešačke zone u Kragujevcu.

"Skupljaće se  potpisi za oslobađanje Aleksandra Obradovića, čoveka koji je otkrio kriminalne radnje između valjevskog "Krušika" i preduzeća "GIM", a u koje je direktno umešan otac ministra policije Nebojše Stefanovića", navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Milivojević: Peticiju za oslobođenje uzbunjivača iz Krušika potpisalo 15.000 građana

Izvor: Danas, 25.Nov.2019, 15:37

Peticiju za oslobađanje Aleksandra Obradovića iz kućnog pritvora potpisalo je oko 15.000 građana koji veruju da je zaista uzbunjivač, heroj Srbije, koji ništa nije slagao ni ukrao, već je samo želeo da nepravilnosti u poslovanju "Krušika" izađu na videlo, rekao je agenciji Beta Srđan Milivojević...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.