Milivojević: Peticiju za oslobođenje uzbunjivača iz Krušika potpisalo 15.000 građana

Izvor: Danas, 25.Nov.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević: Peticiju za oslobođenje uzbunjivača iz Krušika potpisalo 15.000 građana

Peticiju za oslobađanje Aleksandra Obradovića iz kućnog pritvora potpisalo je oko 15.000 građana koji veruju da je zaista uzbunjivač, heroj Srbije, koji ništa nije slagao ni ukrao, već je samo želeo da nepravilnosti u poslovanju "Krušika" izađu na videlo, rekao je agenciji Beta Srđan Milivojević jedan od inicijatora akcije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Milivojević: Peticiju za Obradovića potpisalo 15.000 gradjana, u zatvoru je pogrešan Aleksandar

Izvor: Beta, 25.Nov.2019

Peticiju za oslobadjanje Aleksandra Obradovića iz kućnog pritvora potpisalo je oko 15.000 gradjana koji veruju da je zaista uzbunjivač, heroj Srbije, koji ništa nije slagao ni ukrao, već je samo želeo da nepravilnosti u poslovanju "Krušika" izadju na videlo, rekao je agenciji Beta Srdjan Milivojević...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.