Oštećene prostorije Dveri u centru Niša

Izvor: JužneVesti.com, 03.Dec.2022, 18:11

Oštećene prostorije Dveri u centru Niša

Za sada nepoznata osoba oštetila je kancelarija Gradskog odbora Dveri u centru Niša, tako što su skinute i odnete table sa nazivom i logom stranke sa fasade zgrade u kojoj se nalazi kancelarija, kao i tabla sa fotografijama narodnih poslanika Boška Obradovića i Tamare Milenković Kerković, predsednika i potpredsednika Srpskog pokreta Dveri. Slučaj je prijavljen policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koja nije mogla da iznese više detalja, osim da su izašli na lice mesta.

Iz ove organizacije kažu da se napad na prostorije dogodio noćas i tvrde da su za nanetu štetu bile potrebne merdevine i alat, pa naglašavaju da je bilo nemoguće da sve prođe neprimetno u najprometnijem delu grada.Neko odneo logo Dveri i sliku funkcionera stranke; Foto; T. M. K.

Ovo je drugi put da su u roku od tri meseca od otvaranja kancelarije Dveri u Nišu oštećene prostorije. Jasno je da se na ovaj način upućuje otvorena pretnja opozicionom radu Dveri Niš i narodnom poslaniku Tamari Milenković Kerković zbog njenog nastupa u rada Narodne skupštine Srbije- kaže se između ostalog u sopštenju Dveri Niš.

Zahtevaju od MUP-a i gradske vlasti da pronađu i kazne počinioce i obezbede njihove prostorije od daljih napada i oštećenja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.