Opozicija preispituje bojkot?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2020, 02:04

Opozicija preispituje bojkot?

Na preksinoćnjem sastanku opozicionih stranaka koje su bile za bojkot izbora, lider Dveri Boško Obradović kazao je da će njegova stranka preispitati odluku da možda izađe na izbore zakazane za 21. jun, piše Blic, pozivajući se na nezvanične informacije sa tog skupa.

"Pored pokreta Dveri, među onima koji će odluku o bojkotu preispitati nalazi se i pokret "Ne davimo Beograd", kaže neimenovani izvor za taj list.

Stranka slobode i pravde na čijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je čelu Dragan Đilas nije se, navodi list, izjašnjavala tim povodom, ali je Đilas juče rekao da ostaju pri bojkotu.

NI Demokratska stranka Zorana Lutovca se nije izjašnjavala još, kaže list.

SDS, odnosno Boris Tadić predložio je, kako je saopštio u međuvremenu, učešće na izborima sa "Listom za bojkot", a da neće učestvovati u radu parlamenta.

Za bojkot su i dalje Narodna stranka Vuka Jeremića i Pokret za preokret Janka Veselinovića, koji je trenutno predsedavajući SzS.

Blicov izvor navodi da se pojedini lideri premišljaju, a strahuju da ne budu označeni kao "izdajnici".
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.