Izvor: Danas, 23.Okt.2023, 00:24

Okršaj Obradovića i Grbovića u Utisku nedelje: Ovo je uslov za saradnju državotvorne sa prozapadnom opozicijom

Francusko-nemački sporazum glavni je razlog zašto ne može doći do ujedinjenja prozapadne i državotvorne opozicije, jer se time krši Ustav i nastavlja politika Aleksandra Vučića, smatra lider Dveri Boško Obradović. Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, sa druge strane, smatra da je taj sporazum okvir za rešavanje pitanja Kosova i Metohije
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SVAĐA BOŠKA I PAVLA UŽIVO NA TV! "Za 15 godina u politici Dveri nisu prešle 5 odsto! KRAJNJE JE NEPOŠTENO to što radite"

Izvor: Blic, 23.Okt.2023

Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, i lider Dveri Boško Obradović ušli su u verbalni klinč uživo na TV sinoć u "Utisku nedelje".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.