Od štandova stranaka na Dušanovačkoj pijaci ne može da se prođe

Izvor: Press, 07.Dec.2013, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od štandova stranaka na Dušanovačkoj pijaci ne može da se prođe

Na platou kod ulaza na Dušanovačku pijacu, "smestili" su se štandovi koalicije SPS-PUPS-JS, Demokratske stranke Srbije, Socijaldemokratske partije, Liberalno demokratske partije, Nove stranke i pokreta Dveri.

Stranački aktivisti građanima dele propagandni materijal, hemijske olovke, upaljače i platnene torbe sa obeležjima stranaka, ali i dnevne novine.

Kod pijace na Dušanovcu danas su bili i funkcioneri pojedinih stranaka, među kojima i predsednik Izvršnog odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << SPS Branko Ružić, zamenik predsednika Nove stranke Vladimir Pavićević, funkcionerka LDP Nataša Mićić, član Starešinstva Dveri Boško Obradović...

Lokalni izbori u beogradskoj opštini Voždovac biće održani 15. decembra.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Voždovac:Stranke "okupirale" pijacu

Izvor: B92, 07.Dec.2013

Beograd -- Kampanja za izbore na Voždovcu ulazi u finiš, a stranke su danas postavile štandove na najprometnijim mestima u toj opštini - i to jedne do drugih...Na platou kod ulaza na Dušanovačku pijacu, "smestili" su se štandovi koalicije SPS-PUPS-JS, Demokratske stranke Srbije, Socijaldemokratske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.