Obradović i Kostić: Jednom je već oslobađan RTS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2020, 15:06

Obradović i Kostić: Jednom je već oslobađan RTS

Predsednik i potpredsednik Dveri Boško Obradović i Ivan Kostić , koji štrajkuju glađu ispred Skupštine Srbije, danas su se javno obratili pismom generalnom direktoru i glavnom uredniku informativnog programa RTS , Draganu Bujoševiću i Nenadu Lj. Stefanoviću, imenujući ih kao adresu sa koje je stigao, kako kažu nepotpisan odgovor javnog servisa u kome je odbijan zahtev >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dveri da im bude omogućeno 60 minuta gostovanja na programu RTS.

"Kao narodni poslanici tražili smo 60 minuta na Radio televiziji Srbije koja je vlasništvo građana naše zemlje. Tražili smo samo 60 minuta, da građani mogu da čuju istinu, da objasnimo razloge našeg štrajka glađu, da građani dobiju šansu da čuju šta se zaista dešava u državi, jer vas građani za to plaćaju", navodi se u pismu čelnika Dveri.

Komentarišući odgovor RTS koji se u odbijanju zahteva Obradovića, pozvao na nezavisnost i nepristrasno informisanje i primedbu da Obradović želi da bude nezakoniti glavni urednik Informativnog programa, poslanici Dveri tvrde da je jedini nezakoniti urednik Informativnog programa RTS je Aleksandar Vučić.

Uz optužbe na račun RTS da je neistine predstavljate kao vesti, prećutkivao istinu širio propagandu, navode da oni neće odustati ni od namere da Srbija, kako kažu, bude normalna zemlja i do namere da se ona oslobodi od ove "pogubne i kriminalizovane vlasti"

"Jednom je narod oslobađao Radio televiziju Srbije i svi znamo kako je to izgledalo, kako se završilo i kako je moglo da se završi", navode Obradović i Kostić i dodaju da svako onaj ko misli da se tako nešto ne može ponoviti, greši.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boško Obradović i Ivan Kostić: Otvoreno pismo i odgovor RTS-u

Izvor: Danas, 19.Maj.2020

Lider pokreta Dveri Boško Obradović i čland predsedništva stranke Ivan Kostić uputili su danas odgovor na saopštenje RTS-a, i ujedno, otvoreno pismo upućeno ovom mediju, koje u nastavku prenosimo u celosti.

Nastavak na Danas...

Dveri Niš: Odgovor RTS-u i njihovom uredniku Vučiću

Izvor: JUGpress.com, 19.Maj.2020

NIŠ..Posle devet dana štrajka glađu Ivana Kostića i mene, kao narodnih poslanika, na stepeništu ispred Narodne skupštine, i ignorisanja naših pet zahteva, juče su se istovremeno – kao po dogovoru – oglasili predsednik SNS i RTS...Saopštenje RTS je sramno i licemerno, i ući će u istoriju...

Nastavak na JUGpress.com...

Odgovor Dveri na saopštenje RTS

Izvor: JUGpress.com, 19.Maj.2020

LESKOVAC..Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović obratio se pismom RTS-u u kome je tražio da se omogući gostovanje u trajanju od 60 minuta na javnom servisu njemu i poslaniku Dveri Ivanu Kostiću, kako bi javnosti mogli da objasne razloge svog stupanja u štrajk glađu. Iz RTS-a je stigao...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.